Free shipping over 800 kr
Delivery 2-5 business days
Shipping only 59 kr

About Cosmity

En personlig inredning som är både prisvärd och tidlös skapar ett hem att trivas i.

Bakgrund

Cosmity grundades år 2015 av oss, Jimmy och Angelica. Vi är två syskon som är uppväxta strax utanför Göteborg. Vi har alltid haft ett gemensamt intresse för kreativa ämnen, att skapa och utveckla våra idéer. Passionen för inredning och design har alltid funnits där, och den utvecklades mer med åren. Att förvandla ett rum och skapa ett hem att trivas i har alltid varit ett stort intresse, och blev såklart ännu större när man fick sin första egna bostad. Där någonstans föddes drömmen om Cosmity, när vi själva såg vad vi saknade på inredningsmarknaden. Heminredning med en lyxig prägel som är både prisvärd och samtidigt känns personlig.

Angelica
Jimmy

Sortiment

Cosmity har ett sortiment av noga utvalda inredningsdetaljer i modern stil, som ofta har inslag av rustikt och industriellt. En stil som passar många och kan enkelt kombineras med din befintliga inredning. Hos oss hittar du prisvärd heminredning som är både personlig och tidlös. Design som är vacker i sin enkelhet, såväl som unik och ovanlig. Uttryck dig själv och skapa ett hem att trivas i med material som fyller ditt hem med känsla av både lyx och gedigen design.

Vision

Att inreda sitt hem är att skapa ett hem. Hur ett hem är inrett berättar om de som bor där för den som kommer på besök. Ett väl inrett hem känns tryggt, trivsamt, ombonat och välkomnande för både dig och dina gäster. Vår vision är att med vårt noga utvalda sortiment ge dig möjligheten att skapa den känslan. Vem du än är och hur du än bor, vare sig du är en inredningsexpert eller nyfiken nybörjare så välkomnar vi dig!

Känn dig som hemma!