Free shipping over 800 kr
Delivery 2-5 business days
Shipping only 59 kr

Decorate with crystals

Låt unika naturmaterial komma in i ditt hem. En trend som kommit för att stanna.

Naturens material

Att inreda med naturliga material är en trend som kommit för att stanna. Aldrig förr har vi haft sådan längtan efter att ha naturen så nära oss som nu. När vi låter naturens material komma in i våra hem för det även med sig naturens harmoni. Att låta naturmaterial som sten och kristaller bli en del av våra hem skapar en inredning som är unik och spännande, men samtidigt både stilfull och trendig.

Annorlunda och personligt

Kristaller har länge fascinerat människor som använt dessa för en rad olika syften genom tiderna. De påstås ha magiska krafter och energier som kan påverka vår sinnesstämning, men framför allt har kristallerna alltid uppskattats för sitt unika utförande och sitt vackra utseende. I nutid är det trendigare än någonsin att låta kristallerna ta plats i vårat hem som en personlig och annorlunda inredningsdetalj. Vare sig du tilltalas av dess påstådda krafter eller uppskattar dess vackra utseende, så är det en garanterat unik och personlig inredningsdetalj att pryda ditt hem med.

Hur du inreder med kristaller

För den som inte tidigare har använt sig av kristaller i sin inredning kan man behöva lite inspiration för att hitta hur man kan placerar dessa i sitt hem. Det går att vara väldigt kreativ när man inreder med kristaller och möjligheterna är oändliga. Då kristallerna både är vackra och unika precis som naturen skapat dem kan de med enkelhet placeras på många ställen så som ovanpå en bok på soffbordet, i ett vitrinskåp eller i en bokhylla. En vacker kristall kan även kombineras med annan inredning genom att placeras på en bricka, eller varför inte få en museumkänsla genom att placeras i en glaskupa. Vissa kristaller har även praktiska tillämpningar så som att användas som bokstöd, eller som ljuslykta.

Bara fantasin sätter gränser och det är alltid klokt att känna efter och att testa sig fram. Hos Cosmity hittar du både inspiration, kristaller och inredning som du kan kombinera med dessa. Vi hoppas att vi kunnat inspirera dig och hur du än inreder i just ditt hem så kan du vara säker på att kristaller och stenar alltid kommer ge din inredning det där lilla extra.

Kristaller har fascinerat genom alla tider!